About us

Op social media vind je me op Facebook en op Instagram. In het echte leven, ik ben een meubels en interieur ontwerper.

Mijn doel is om u te laten zien de belangrijkste manieren waarop u uw huis gebruiken als een kast voor uw kast en / of te versieren. In mijn vorige blog, sprak ik over hoe je je kast een kantoor aan huis te maken. En ik heb het ook gehad over hoe je van je slaapkamer de ideale werkruimte maken. Maar er is zoveel meer dat je met je huis doen. Dus, dit bericht leert u de top vier manieren om uw kast te gebruiken om uw huis te versieren! 4 manieren om uw huis te gebruiken als een kabinet Om u te helpen meer te weten te komen over elk van deze manieren, zal ik u een voorbeeld geven. Ik zal je een paar manieren laten zien waarop ik mijn kast heb gebruikt om mijn huis te versieren. En dan zal ik gaan door elk van hen in detail met foto's.

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school, mijn vader moest weg te gaan en nemen zijn oude baan in een ander land, dus ik ging naar de garage en pakte een van de oude werkbanken die in een opslagloods voor ongeveer 30 jaar. Het was een soort bank, en ik bouwde het van een oude autodeur, het hoofdeinde, en de twee hoekstukken die net van de kast waren gekomen.

Ik hou van mijn nachtkastje. Ik kan erin zitten tijdens het lezen en luisteren naar muziek. Ik kan er ook in liggen. En natuurlijk, het is functioneel, dat is wat ik graag doe! Als je net als ik, ik denk dat je zult merken dat dit eenvoudige ontwerp zal je erg blij, want het is zo veel functioneler dan de andere oplossingen die er zijn! En, nog beter, het is volledig aanpasbaar. U het maken welke grootte of vorm u wilt, en er is een gratis download met het volledige patroon! En dat is wat ik deed.

Ik heb veel ervaring omdat ik twee kasten bezit. En we staan op het punt een andere kast te kopen. Toen ik zag hoeveel van deze kasten worden gebruikt op een regelmatige basis was ik zo geïrriteerd door hen. Ik wilde een oplossing vinden en begon onderzoek te doen. Ik vond de beste oplossing door het lezen van elke beoordeling. En ik was niet tevreden met een van degenen die ik las. Dus begon ik te bouwen en te testen. Ik heb mijn kast ontworpen om eenvoudig te bouwen en makkelijk te gebruiken. Als u over houtbewerking weet zult u weten dat ik een nauwkeurige reproductie van een antieke kabinet heb gecre eerd. Ik ben geen professionele houtbewerker, maar ik weet wat ik wil en wat ik doe. Ik ben hier om te helpen. Ik heb mijn kast gebouwd met behulp van vele handgereedschappen en hebben het gemakkelijk gemaakt om te bouwen. Ik heb talloze uren en uren proberen om het te verbeteren om het beste van mijn vermogen.

Mijn Ebook, dat bedkastjes wordt genoemd, leert je alles wat je moet weten over het maken, verzorgen en versieren van een nachtkastje. Deze tutorial is gebaseerd op mijn "Master Bedside Cabinet Book," die meer dan 20 stap-voor-stap instructies heeft.

Een nachtkastje is een ideale manier om dingen georganiseerd te houden terwijl u onderweg bent. Het is een geweldige manier om uw meubels georganiseerd met uw familie ook. Voor de kosten, kan het gemakkelijker maken om de dingen die je hebt op te slaan als je thuiskomt. Om dingen zoals uw boeken, documenten en familiefoto's te plaatsen, u uw nachtkastje hebben. Hier is het nachtkastje dat u moet beginnen met: Het enige wat je hoeft te doen is om een aantal planken toe te voegen, planken om alle spullen die u wilt opslaan in de kast te houden, en een lade. Er is geen noodzaak om een bureaulade te gebruiken, want dat geeft je problemen als het gaat om het organiseren van het spul. Wat u doen met deze nachtkast Hier is wat ik u aanraden om te doen in dit nachtkastje: 1. Maak een ruimte rond het bed, zodat u de items die u wilt er op te slaan plaatsen.

In 2019 werd ik geïnterviewd door het Nederlandse nieuwsblad De Standaard over mijn nieuwste project en ik dacht dat het leuk zou zijn om het hier te delen.

Hoe de nachtkastjes werken

De nachtkastjes zijn zeer nuttig voor veel redenen. Ze zijn gemakkelijk te maken en zeer nuttig om vele redenen. Er zijn ook een paar redenen waarom je niet al te bezorgd over hen. Ten eerste wilde ik een artikel over hen te schrijven, omdat ik denk dat er zeer weinig bedkabinet ideeën die te ingewikkeld of te "saai" om nuttig te zijn.

Als ik denk over het maken van een nachtkastje voor de eerste keer, stel ik me een paar belangrijke punten in gedachten. Ten eerste wil ik het licht en gemakkelijk schoon te maken. Hoe meer je iets schoon en eenvoudig maken, hoe makkelijker en sneller je het maken.