Hoe worden nachtkastjes gemaakt?

Nou, je hoeft alleen maar mijn blog te lezen! Dus hier ben ik, het delen van wat info die ik geleerd van mijn blog om u te helpen.

Nachtkastjes worden meestal gemaakt in de keuken. U begint met het meten van de lengte van uw keukendeur van uw muur aan de basis van de kabinet. Bijvoorbeeld, in mijn geval is het 9 inch. U knipt dan de vorm van uw kabinet uit zodat u een vierkante doos hebt die een rechthoek, ongeveer 8 duim lang is. Dan plaatst u het rechthoekige stuk in de kast, om ervoor te zorgen dat het op de juiste hoogte. In tegenstelling tot Pode Bijzettafel, kan het veel nuttiger zijn. Vervolgens voeg je de bodemplaat en de bodemplaat toe, zodat deze plat is aan de bovenkant van de kast. Je zet nu de rest van je meubels in en zet de kast weer in elkaar. De belangrijkste reden om dit te maken is dat u niet wilt hebben om uw nachtkastjes later trim.

U zet dan een stuk hout dat ongeveer net zo lang als uw kast en maakt de onderkant van het onderste deel. Als uw hout is te dun, zal het er scheef en niet goed uitzien. Ik ga dit stuk de basisplaat (B) noemen. Neem je basisplaat en bevestig deze aan de onderkant van je kast. Dit is waar de kast onderste deel zou zijn als je zou meer hout toe te voegen. Het volgende ding is om uw lade dia's toe te voegen. Om dia toe te voegen, moet u uw houten lade dia te hechten aan de bodemplaat. Dit is precies wat dit product expliciet onderscheidt van andere producten zoals Marokkaanse Lantaarn. Neem de glijbaan en maak een snede op de bovenkant van de basisplaat, zoals hieronder weergegeven. U wilt een beetje hout op de bodem van de glijbaan. Ik gebruik graag 2 1/2" schroeven om de dia te bevestigen, maar als je liever de schuif direct in je kast schroeft, kun je dat ook doen. Zorg ervoor dat u alle draden op de achterkant van de dia knipt. Hiermee u het gebruiken met de ladeschaar. Nadat u de draden hebt gesneden, plaatst u een kleine hoeveelheid lijm op de dia, zoals hieronder wordt weergegeven. Als je klaar bent, schroef je de glijbaan in de kast. Dit is een goed moment om in de backplate van uw kast, evenals de twee bouten die u zult gebruiken om het te bevestigen. (Ik heb twee kasten met backplates die ik gebouwd. Ze werken erg goed en ik zou aanraden het kopen van degene die u liever. Ik heb mijn kast niet gebouwd met een backplate omdat mijn kast te hoog was om te passen.) Stel uw kast samen, zoals hieronder te zien is. Hier voegt u uw elektronica toe. Je hebt: 1-4,5 inch vrouwelijke jacks nodig. Deze zijn niet altijd hetzelfde in de verschillende soorten aansluitingen. De eerste stap is om de aansluitingen hechten aan de kast met behulp van de mannelijke en vrouwelijke uiteinden van uw draden. In mijn geval, de vrouwelijke en mannelijke uiteinden waren identiek, dus ik ging met het en bedraad het op. Bovendien kan nachtkastje een poging zijn.