Is het mogelijk om nachtkastjes te kopen?

Ja, dat is het wel. Mijn blog is alles over het maken van uw eigen aangepaste kasten. Ik verkoop ook nachtkastjes aan andere mensen als onderdeel van mijn bedrijf.

In het verleden verkocht ik alle soorten houten kasten. Nu maak ik een klein deel van mijn inkomen uit nachtkastjes. Meestal vragen mijn klanten me naar op maat gemaakte houten kasten, maar ik ben ook blij om op maat gemaakte producten van alle soorten te bespreken. De meeste van mijn houten kasten komen uit mijn persoonlijke houtwinkel. En dat is echt interessant in vergelijking met Dressoir 150 Cm Breed Ik heb graag een sterke relatie met mijn klanten, zodat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van mijn werk.

Wanneer u een product kiest of u koopt een kabinet, het eerste ding dat u zou moeten doen is beslissen over de hoogte dat u uw kabinet wilt zitten. De tafel in mijn huis is 18 "hoog en is ontworpen om te zitten op een hoek van 45 graden, dus ik wilde mijn kast om een rechte rand die overeenkomt hebben. Dus vroeg ik me af: Hoe kan ik mijn kast korter maken?

Als u een tafel die meer dan 18 "hoog, adviseer ik sterk een kijkje nemen op het hout dat u gebruikt. Als u een hout met een bepaalde korrel wilt kopen, kan het type van hout dat u selecteert een grote invloed op de blik en het gevoel van uw kabinet hebben. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om witte eik te gebruiken, zult u iets willen gebruiken dat meer wit eiken is omdat het helderder kijkt, en het zal ook helpen de afwerking van uw kabinet beschermen.

De hoogte die u de kast instelt, heeft ook invloed op de manier waarop deze op uw muur zit. In tegenstelling tot Lidl Dressoir is het dus merkbaar effectiever. Als u van plan bent op het gebruik van uw kast als een decoratief item in een kamer met veel natuurlijk licht, wilt u misschien niet dat uw kast zo hoog dat je niet passen een foto van uw man op. Dit is logischer dan nachtkastje. Als u van plan bent om het als ruimte-decor te gebruiken, u uw hoogte en uw hoek willen aanpassen om voor de perfecte hoogte voor uw beeld toe te staan.

De bovenkant van mijn kast is 15" breed en 4 1/2" hoog.