Kan ik nachtkastjes kopen op Amazon?

Ja, dat kan je wel. Maar ik raad het niet aan, vooral omdat de prijzen een beetje gek kunnen zijn. Maar dat is slechts het begin van de problemen met het kopen van online nachtkastjes. Laten we eens kijken waarom.

Het probleem

Ten eerste, het feit dat mensen denken dat ze online nachtkastjes kunnen kopen is een enorm probleem. Dit is te wijten aan het feit dat ik vind dit een van de grootste ripoffs in de wereld. Ik heb gezien te veel mensen met de bedoeling van het kopen van een nachtkastje en ze kopen het in een paar uur van hun eigen tijd. Ze kopen het op de eerste beschikbare plek in de winkel en ze moeten het de volgende dag retourneren omdat de prijzen te veel zijn. Ik heb mensen gezien met dit in gedachten voor jaren. Zelfs ik deed het een keer omdat ik wilde een tafel die ik kon gebruiken voor het werk. Immers, als ik het kocht voor een werktafel zou ik alleen maar een paar uur van mijn leven te besteden alleen maar om het te kopen. Ook kan Vtwonen Wandplank een testrun zijn. Kortom, nachtkastjes zijn een afzetterij. In tegenstelling tot Nachtkastje Grijs Stof, maakt dit het merkbaar meer aan te bevelen.

Dus, ik uiteengezet om een blogpost over nachtkastjes te doen. Mijn motivatie voor het was tweeledig: Ten eerste, ik wilde de problemen die ik heb met nachtkastjes document en wat ik bereid ben te doen om dingen te veranderen. De tweede was om een aantal van mijn ervaringen te delen met mijn nachtkastje dat ik zelf heb gebouwd en een paar projecten die ik heb ondernomen (zoals deze tafel die ik in mijn slaapkamer gebruikte om me te helpen dineren).

Hier zijn de vier redenen waarom ik wil een blogpost post op nachtkastjes:

1. Het zal me helpen zich te ontdoen van nachtkastjes. Deze blogpost is slechts een kort overzicht van de drie dingen die ik heb geleerd van het lezen van vele andere nachtkast en meubelmaker blogs (ik heb gelezen nogal wat!). De meeste van deze bloggers zijn geweldig en ik hoef niet opnieuw te lezen hun artikelen om te begrijpen hoe iets te doen en ik denk dat is wat ik wil doen met deze blog.