Wat zijn de voordelen van nachtkastjes?

"In het algemeen, je bent niet van plan om veel van een voordeel van het doen van een nachtkastje te krijgen." Ik vertel ze altijd dat hoe meer ruimte je bespaart, hoe minder tijd je hebt om te gaan met rommelige dingen zoals kasten, wat leidt tot een eenvoudiger huis. Nachtkastjes hebben ook meer opbergruimte. Het is zeker nuttiger dan Rdw Balie Amsterdam. Als je een ton van kasten, heb je geen ruimte voor hen allemaal. Dit zal aanzienlijk zijn in vergelijking met Bijzettafel Hout Rond Een slaapkamer kast of keukenkast kan nemen meer ruimte dan nodig is, vooral als je veel laden en kasten en kasten met handvatten. Veel kastopslag is ook moeilijker te monteren. De ruimte is meer beperkt met nachtkastjes. Als je een nachtkastje in een kast, bent u gedwongen om te kiezen hoe het te organiseren. Je niet zomaar de la dumpen met alles erin in de kast. Je moet het wegdoen voordat het terug gaat naar de kast. Of u een opbergplank toevoegen aan de nachtkastje en dingen herschikken. Maar je hebt niet veel ruimte. Daarom heb je een nachtkastje nodig! Het geeft je de ruimte om dingen die je nodig hebt in een kast (zoals een dressoir of een nachtkastje boekenkast). Als je altijd je nachtkastjes op dezelfde manier hebt gedaan, hebben ze veel ruimte!

Ik bouw al meer dan 30 jaar nachtkastjes en ik weet hoe het is om niet veel ruimte te hebben. Mijn slaapkamer is vrij groot en het is gevuld met boeken en foto's. Het lijkt beter te zijn dan nachtkastje Test. Dus als ik een plank achter mijn bed om mijn computer op te slaan, kan ik het passen in de plank aan de linkerkant van het nachtkastje. Dan kan ik dingen op het bed herschikken en achter het bed leggen.

Om nog een plank toe te voegen, moet ik een lade kopen. Hier is een beeld van één van mijn vele planken, werd dit gekocht van een online meubilairopslag.

Om de lades in een positie te plaatsen die ik wil gebruiken, gebruik ik een speciaal gereedschap.

Ik zet het gereedschap in de hoek van de lade en druk de laden in de lade tot de hoeken van de lade line-up. Je een pin gebruiken. De lades zullen worden op een plaats die ze zullen worden gebruikt. Dit zal leiden tot een aantal netheid om uw setup en je hoeft niet naar een andere lade te kopen.

Om de lade en laden te installeren, moet u ze in de planken, en zet dan wat hout of multiplex op de planken om de laden wat steun te geven.

Het bovenste deel van de lade is altijd een beetje een uitdaging als het hout meestal moet worden verwijderd voor de lade te worden geschroefd. Het is vaak mogelijk om een schroef tussen het hout en de plank, maar dat zal lastig zijn.

Zodra het gereedschap is geïnstalleerd en de lade is ingesteld, is het klaar om te worden gebruikt.